Over Maatwerkbedrijf Pajottenland

Maatwerkbedrijf Pajottenland VZW werd opgericht in 1973, en realiseert duurzame tewerkstelling voor personen met een arbeidshandicap, die moeilijk aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt.

Onze organisatie helpt hen bij het waarmaken van hun potentieel door onze focus op individuele ontplooiing en maatschappelijke integratie.  Door een gerichte, professionele training en begeleiding van onze medewerkers garandeert we een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand resultaat.

Doorheen de decennia heeft Pajottenland een indrukwekkend palmares opgebouwd. Wij hebben ons gespecialiseerd in een scala van diensten op het vlak van conditionering en groenzorg.   Onze beschuttende werkplaats heeft een riante opslagruimte en is voorzien van een gespecialiseerd machinepark, zodat wij u als klant optimaal kunnen ondersteunen.

Ons totaalpakket aan groenzorg bestrijkt tal van groene omgevingen: van particuliere tuinen over openbaar groen tot bedrijventerreinen.  Wij hebben met onze 50 jaar ervaring een indrukwekkende vakkennis vergaard, ondersteund door moderne apparatuur.

Tevens zijn wij bijkomend gespecialiseerd in de conditionering van uw producten, zowel bij u er plekke in uw bedrijf als bij ons in onze werkplaatsen.   Uw tuin, groengebied, onderneming of bedrijf hebben aan Maatwerkbedrijf Pajottenland VZW een uitstekende partner.

Kwaliteit kent immers geen beperkingen, en dit motto maken wij dagelijks waar.   Met respect voor mens en milieu. Onze uitgebreide referentielijst is hier alvast het bewijs van.

Neem contact met ons op, en ontdek wat wij voor u kunnen doen.